h

Nieuws uit 2014

19 december 2014

Feestdagen

Foto: SP
Lees verder
14 december 2014

Vragen bereikbaarheid ISD BOL

Omdat we bij de SP Hulpdienst veel vragen binnen krijgen over ISD BOL moesten we helaas constateren dat de bereikbaarheid niet altijd goed is. Zeker nu veel mensen die niet bekend zijn met ISD BOL er ineens een brief inzake de CER moeten inleveren. Vandaar dat raadslid John Erkens vragen stelde:

Lees verder
1 december 2014

Compensatie Eigen Risico

Bij de SP-hulpdienst zijn verschillende vragen binnengekomen van mensen die hulp nodig hebben bij de aanvraag van de CER, de regeling Compensatie Eigen Risico.

Lees verder
19 november 2014

Geen gedwongen ontslagen thuiszorg Landgraaf

Dinsdag 18 november gaf de gemeente Landgraaf een persbericht uit dat het ingediende plan wasgoedgekeurd en ze extra geld kregen om de bezuinigingen een beetje op te vangen.
Diezelfde avond was er raadsvergadering en SP-raadslid Irma Koopman deed het woord.

Lees verder
5 november 2014

Algemene Beschouwingen SP

Dinsdag 4 november waren de Algemene Beschouwingen. De gemeenteraad buigt zich dan over de programmabegroting voor het komend jaar. De eerste begroting van het nieuwe College, die dus vanaf nu veelal hun eigen plannen kunnen uitvoeren, met nog wel een erfenis van de vorige Colleges. Ook kunnen fracties moties indienen, verzoeken/plannen die ze zelf graag zouden zien. 

Lees verder
3 november 2014

Landgraafse Irma Koopman in landelijk partijbestuur SP

Het Landgraafse SP-raadslid en afdelingsvoorzitter Irma Koopman is voor deze partij in de regio Zuid-Limburg benoemd tot regiovertegenwoordiger. Dit betekent dat Irma het aanspreekpunt is voor alle SP-afdelingen in de regio. Ook zit de Landgraafse uit hoofde van deze functie in het landelijk partijbestuur. 

Lees verder

Pagina's

U bent hier