h

Nieuws uit 2013

23 december 2013

Een Sociaal 2014!

28 november 2013

Vragen WOZL

Op initiatief van de SP fractie is er vanavond om 18.00uur een zogenaamd vragenuurtje. Dit is voorafgaand aan de raadsvergadering. Tijdens dit vragenuurtje zal wethouder Verbraak (PvdA) een aantal indringende vragen gesteld worden. Ook de fracties van GroenLinks en Democraten Landgraaf hebben zich ij dit initiatief aangesloten en zullen met eigen vragen komen.
Volgens reglement moeten de vragen vooraf opgestuurd worden.

Lees verder
26 november 2013

Ga je mee??

Zaterdag 30 november is er een grote demonstratie van de FNV in Utrecht.

Lees verder
26 november 2013

Basta!

De afgelopen week hebben onze vrijwilligers de Basta-krant in Landgraaf verspreid, mocht u hem gemist hebben, hier is hij ook te bekijken:

Lees verder
11 november 2013

In de Tribune

'ZONDER DE SCHOOLBUSJES WAS IK KANSLOOS OP DE ARBEIDSMARKT '

Je zult maar twee kinderen hebben die naar twee verschillende scholen voor speciaal onderwijs moeten als er plots fors wordt bezuinigd op het leerlingenvervoer. Het overkwam barbara van Veenendal uit Landgraaf, die door de crisis ook al haar baan was kwijtgeraakt. 'Ik ben geholpen door de SP, die kwam direct in actie.

Lees verder
10 november 2013

Algemene Beschouwingen

Afgelopen donderdag waren de Algemene Beschouwingen in Landgraaf. De laatste van dit College. Wat de SP betreft komt er na de verkiezingen een heel ander College. De GBBL en de PvdA hebben consequent gekozen voor stenen en asfalt in plaats van voor mensen. En met de nieuwe opdrachten die vanuit het Kabinet naar de gemeenten worden overgeheveld, met onvoldoende geld, zal het des te belangrijker zijn dat het College er is voor de mensen!

Lees verder

Pagina's

U bent hier