h

Nieuws uit 2020

21 december 2020

Feestdagen

Foto: Arjan

SP Landgraaf wenst iedereen een prettig kerstfeest, een veilige jaarwisseling en een fantastisch en eerlijk nieuw jaar.

Lees verder
4 mei 2020

Persbericht vertrek Liam Reumkens

Gemeenteraadslid Liam Reumkens heeft zijn SP lidmaatschap om persoonlijke redenen opgezegd. Dit heeft tot gevolg dat hij ook niet langer deel zal uitmaken in de Landgraafse raadsfractie. Reumkens heeft te kennen gegeven dat hij zijn zetel niet zal teruggeven aan de SP en als eenmansfractie verder gaat in de gemeenteraad.

Lees verder
20 april 2020

posteractie

POSTERACTIE!
Tijdens deze Coronacrisis wordt duidelijk wie de echte helden van onze samenleving zijn. Niet de bankiers, directeuren of aandeelhouders, maar de zorgverleners, buschauffeurs, schoonmakers, vuilnisophalers, leraren, politieagenten, supermarktwerkers en vele anderen. Zij houden de samenleving overeind in moeilijke tijden.

Lees verder
16 februari 2020

SP vraagt burgemeester naar aanpak vuurwerkoverlast!

SP vraagt burgemeester naar aanpak vuurwerkoverlast!

'We vragen onze politieagenten, brandweermensen en ambulancemedewerkers om mensen te beschermen, maar dan zullen we onze hulpverleners ook moeten beschermen. Daarom moeten we stoppen met gevaarlijk vuurwerk.' Dat heeft SP-fractievoorzitter Marc van Caldenberg gevraagd aan Burgemeester Vlecken.

Aanleiding voor de vragen zijn de bedreigingen waar hulpverleners ook de afgelopen jaarwisseling opnieuw mee te maken kregen. Ook schade aan gezondheid en eigendommen van onze inwoners en dierenleed zijn voor mensen aanleiding om met het vuurwerk te willen stoppen. Een ruime meerderheid van de Limburgers is daar inmiddels voorstander.

Lees verder

U bent hier