h

bestuur afdeling

6 oktober 2022

Algemene Ledenvergadering SP-Landgraaf op 10 oktober

Op maandag 10 oktober om 19.00 uur is er een Algemene Ledenvergadering voor alle leden van SP-Landgraaf.
Per email of per brief is iedereen hiervan op de hoogte gesteld.
Ook de agenda is daarbij vermeld.

Lees verder
10 augustus 2021

Bijeenkomst SP Landgraaf 4 augustus 2021

Foto: Jos Wetzels

Na een lange periode van communiceren via computers, was het nu eindelijk tijd om weer lijfelijk samen te komen. Zo'n 20 actieve leden waren woensdagavond in het Streeperkruis bij elkaar gekomen.  Heel fijn om elkaar weer te ontmoeten onder het genot van goed geserveerde heerlijke drankjes. De avond stond in het teken van kennismaking en de komende gemeenteraadsverkiezingen maart 2022. Na het welkomstwoord van Paul Sour, was het de beurt aan Marc van Caldenberg (ons enige  gemeenteraadslid) om de aanwezigen een indruk te geven van de rol van gemeenteraadslid. Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn we namelijk op zoek naar kandidaten, die namens de SP als gemeenteraadslid willen gaan functioneren.

Lees verder
1 mei 2021

Even voorstellen ...

Foto: Jos Wetzels

Ik ben Jos Wetzels (1955), bestuurslid SP-lid, getrouwd met Els, vader van twee zonen van de geboortejaren 1982 en 1985, die in twee steden boven de grote rivieren wonen.
Ik woon op Hereweg 164 in de kern Nieuwenhagen.

Lees verder
22 april 2021

Verslag Algemene Ledenvergadering, maandag 12 april 2021

Verslag ALV maandag 12 april 2021 

Lees verder
20 maart 2012

26 maart; ALGEMENE LEDENVERGADERING

XVIII congres
Op 26 maart is de algemene Ledenvergadering. Aanvang 19.30uur in het Streeperkruis. De vergadering zal uit twee delen bestaan.
1. de bespreking van de congresstukken voor het XVIII congres ( 2 juni) en de afvaardigingen voor dit congres en de regioconferentie.
2. het bestuur en de raadsfractie leggen verantwoording af over 2011 maar daarnaast is het hele bestuur aftredend en herkiesbaar.

Lees verder
3 oktober 2011

Armoede werkt niet

Armoede werkt niet

Onder het motto ‘Armoede werkt niet’ werkt de SP overal in het land aan een ketting van solidariteit met de mensen in de fabrieken, bedrijven en sociale werkplaatsen die hun baan dreigen te verliezen. Ook de bezoekers van winkelcentrum Op de Kamp kan het niet ontgaan zijn dat de SP Landgraaf actief werkhandschoenen met handtekeningen verzameld.

Lees verder
24 april 2011

1e vergadering nieuw bestuur


Zaterdag 23 april was de eerste vergadering van het nieuwe bestuur van de afdeling Landgraaf. Alle taken van het bestuur, en dat zijn er heel wat, werden opnieuw verdeeld onder het genot van een stuk verse vla. Ook zullen er een aantal nieuwe zaken opgepakt, zoals het opzetten van een kerngroep van actieve leden en het opnieuw opzetten van een volledige hulpdienst.

Lees verder
11 februari 2011

Aspirant bestuurslid SP Landgraaf


Op 24 maart is de volgende Algemene LedenVergadering van de afdeling Landgraaf. Thijs Coppus, fractievoorzitter in Provinciale Staten zal een en ander komen vertellen over de verkiezingsuitslag en de coalitieonderhandelingen. Ook staat de (her)benoeming van bestuursleden op de agenda. Er is één nieuwe bestuurslid bestuurslid, Irma Koopman.
Op de foto Irma tijdens een actie in de wijk Achter de Haesen.

Lees verder

U bent hier