h

Nieuws uit 2018

23 november 2018

Wie grip wil, zal moeten grijpen, wie begrip wil, zal moeten begrijpen’

Foto: SP

SP-voorzitter Ron Meyer in Maastricht over zijn nieuwe boek Grip, in gesprek over de staat van ons land.

Lees verder
19 november 2018

SP STELT VERKIEZINGSPROGRAMMA EN KANDIDATENLIJST VAST

Foto: SP

Op zaterdag 17 november, tijdens een regionale conferentie voor alle SP-afdelingen in Limburg heeft de Limburgse SP haar kandidatenlijst vastgesteld. De lijst zoals voorgedragen door de kandidatencommissie is door de SP-leden volledig overgenomen. Als lijsttrekker is de 31-jarige Marc van Caldenberg uit Landgraaf gekozen. Hij is sinds juni 2018 lid van Provinciale Staten en vanaf 2010 gemeenteraadslid in Landgraaf. Op plek twee staat de huidige fractievoorzitter in Limburg Yolanda Claessens uit Heerlen. De derde plaats wordt ingenomen door de in Kerkrade woonachtige Rene van der Valk. Eerder was hij wethouder sociale zaken en werkgelegenheid in Landgraaf. Op plek vier staat de voorzitter van de SP in Roermond, Jorge Wolters Gregorio en plek vijf wordt ingenomen door de Kerkraadse fractievoorzitter Marianne Laumann.

Lees verder
7 november 2018

SP Landgraaf lanceert website

Foto: SP

SP Landgraaf voert al enige tijd actie tegen de komst van de Oloïde op de Wilheminaberg. Zo hebben we verschillende polls gemaakt op de FB-pagina en handtekeningen verzameld. Uit deze acties blijkt dat momenteel 90% van de inwoners van Landgraaf en omstreken tegen de komst van dit prestigeproject is. De gemeente Landgraaf is echter nog steeds niet overtuigd dat er geen draagvlak is. Daarom hebben we nu een website gelanceerd. Hier kunnen jullie terecht voor meer informatie en de voortgang. Op deze website staat tevens een formulier. Ben jij ook tegen de komst van de Oloïde? Steun ons en vul het formulier in!

Lees verder
23 oktober 2018

Uitnodiging Ledenvergadering

Geacht SP-lid,

Lees verder
18 oktober 2018

SP stelt vragen over ontwikkelingen kleine heihof!

De afgelopen dagen bereikte de SP fractie berichtten dat er begonnen is met het plaatsen van bouwwerken op de Kleine Heihof aan de rand van de Brunssumerheide. SP-fractievoorzitter Marc van Caldenberg: “Onze fractie is bezorgd over de gevolgen van deze bouw voor de Brunssumerheide. Deze zijn nog niet onderzocht. Ook is er nog geen inspraak of mogelijkheid geweest voor burgers om hun zienswijzen hierover te geven. Voor de fractie reden om vragen te stellen.”

Lees verder

Pagina's

U bent hier