h

Persbericht vertrek Liam Reumkens

4 mei 2020

Persbericht vertrek Liam Reumkens

Gemeenteraadslid Liam Reumkens heeft zijn SP lidmaatschap om persoonlijke redenen opgezegd. Dit heeft tot gevolg dat hij ook niet langer deel zal uitmaken in de Landgraafse raadsfractie. Reumkens heeft te kennen gegeven dat hij zijn zetel niet zal teruggeven aan de SP en als eenmansfractie verder gaat in de gemeenteraad.

De afdeling van de SP Landgraaf is teleurgesteld in de keuze van Reumkens. Fractievoorzitter Marc van Caldenberg reageert namens de afdeling als volgt: "We zullen nu, met een persoon minder, nog een tandje harder moeten lopen om de belangen van onze stemmers te vertegenwoordigen. De noodzaak voor een sterke SP is onverminderd hoog in Landgraaf en dus zullen we alles op alles zetten".

Reactie toevoegen

U bent hier