h

Wie grip wil, zal moeten grijpen, wie begrip wil, zal moeten begrijpen’

23 november 2018

Wie grip wil, zal moeten grijpen, wie begrip wil, zal moeten begrijpen’

Foto: SP

SP-voorzitter Ron Meyer in Maastricht over zijn nieuwe boek Grip, in gesprek over de staat van ons land.

 

SP-voorzitter Ron Meyer sprak met 100 schrijvers, wetenschappers en andere leiders over de staat van ons land. In zijn boek Grip werpt Meyer een blik op de samenleving. Op donderdag 29 november praat hij hierover verder.

Meyer: ‘Van de bisschop tot de wetenschapper, van Jan Terlouw tot David van Reybrouck. Velen zien dat de leegheid van het ideologische egoïsme niet de toekomst heeft. Mensen snakken naar nieuwe ideeën en initiatieven voor rechtvaardigheid. Ik nodig iedereen uit om daar met ons over door te praten.’

Voormalig vicepremier Jan Terlouw over Grip: ‘Ron Meyer laat zien dat verandering nodig is en de macht van het kapitaal ingedamd moet worden. Lees zijn belangwekkende boek.’ 

Reactie toevoegen

U bent hier