h

Algemene Ledenvergadering 14 november a.s.

27 oktober 2022

Algemene Ledenvergadering 14 november a.s.

Uitnodiging voor alle leden van SP-Landgraaf:
Algemene Ledenvergadering
Datum:     14 november
Aanvang:  19.00 uur
Locatie:    Multifunctioneel Centrum An d'r Put
                 Pastoor Scheepersstraat 3
                 6374 HR Landgraaf

Uw aanwezigheid wordt zéér op prijs gesteld!
Alle leden ontvangen nog per mail of brief een uitnodiging met uitgebreidere informatie. Daarin wordt ook uitgelegd hoe het bestuur zorgt voor een vervoersoplossing voor minder-valide leden, die toch weer eens graag op een SP-bijeenkomst aanwezig willen zijn.

Wel al vermeldenswaardig:
Er zijn twee leden van de SP-fractie in Provinciale Staten van Limburg te gast. Zij bespreken met u het programma voor de naderende verkiezingen voor PS. Tevens zal het vernieuwde en aan deze tijd aangepaste SP-programma "Heel de mens" aan de orde komen.

Tot 14 november!

Reactie toevoegen

U bent hier