h

Bedankmiddag voor alle actie- en campagnemedewerkers

10 juli 2022

Bedankmiddag voor alle actie- en campagnemedewerkers

Foto: SP

Op zaterdagmiddag hield SP-Landgraaf een zeer gezellige bedankmiddag. Het bestuur heeft haar trouwe SP leden goed getrakteerd in partycentrum Streeperkruis als blijk van waardering voor hun support en inzet bij alle acties en in de verkiezingscampagne. Na koffie en vlaai, werd er genoten van diverse drankjes en een  borrelgarnituur èn van veel humor. Het was heerlijk en welverdiend genieten.
Voorzitter Paul Sour sprak zijn dank uit aan alle leden voor hun trouwe steun en hun grote inzet. Vol goede moed en in verbondenheid met elkaar gaan we samen verder met onze strijd tegen de arrogante macht van het kapitaal. Samen vooruit!
(op de foto ontbreken een aantal mensen, omdat zij tijdens het fotomoment nog niet aanwezig waren)

Reactie toevoegen

U bent hier