h

Demonstratie ‘Stop de Oorlog’ in Den Haag

3 maart 2022

Demonstratie ‘Stop de Oorlog’ in Den Haag

Foto: Ali Atmaca / ANP

Beste SP’er,
Komende zaterdag organiseert de SP om 13.00 uur de demonstratie ‘Stop de Oorlog’ in Den Haag.

De situatie in Oekraïne dreigt -ook vandaag weer- steeds verder te escaleren. Poetin brengt zijn nucleaire troepen in staat van paraatheid, bombardeert Kiev. Duitsland steekt 100 miljard extra in zijn leger. En ook hier in Nederland is zelfs GroenLinks voor verdere militarisering.

Wij vinden dat we niet mee moeten gaan in die wapenwedloop, omdat dat de situatie alleen maar gevaarlijker maakt. Uiteindelijk kan deze oorlog alleen maar eindigen door middel van een politieke oplossing.

Daarom organiseren we zaterdag een demonstratie tegen de oorlog en voor de-escalatie in Den Haag. Meer informatie en aanmeldmogelijkheid is te vinden op stopdeoorlog.nl.

Omdat het belangrijk is om hier met zoveel mogelijk te zijn en we iedereen de mogelijkheid willen bieden om aanwezig te zijn, is het mogelijk om achteraf je reiskosten te declareren door middel van het formulier in de bijlage.

Met vriendelijke groet,

Paul Sour, afdelingsvoorzitter SP Landgraaf

Reactie toevoegen

U bent hier