h

Kaalslag in Landgraaf

22 april 2021

Kaalslag in Landgraaf

Foto: Paul Sour

 De SP-Landgraaf heeft via persoonlijke meldingen en reacties op social media kennis genomen van de groeiende bezorgdheid, onbegrip en verontwaardiging bij recreanten en omwonenden van de Landgraafse bosgebieden, plantsoenen en parken over de plotselinge, extreme bomenkap en snoeiwerkzaamheden in de afgelopen weken.
Ook eigen waarnemingen hebben ons doen schrikken van de kaalslag, die we zien in het Kapellerbos, Strijthagerbeekdal, Brunssummerheide, Eijkhagenbos (Eijkenbos), Rimburgsebos, Wilhelminaberg.

Vanuit haar genen is de SP een actiepartij, maar alvorens tot eventuele actie over te gaan, willen wij goed onderzoek plegen om te kunnen constateren of er sprake is van verantwoord of onverantwoord beleid.
Belangrijk om naar inwoners en achterban zo transparant mogelijk het eerlijke beeld te kunnen schetsen en om goed gefundeerd en gemotiveerd eventuele acties op te zetten.

Welke reactie/vragen roept deze rigoureuze bomenkap bij jou op? We zijn heel erg geïnteresseerd naar jouw reactie/vragen. Stuur je reactie/vragen a.u.b. naar landgraaf@sp.nl  We hopen van je te horen, zodat we alle vragen van onze burgers kunnen bundelen en vervolgens bij de verantwoordelijken kunnen neerleggen.

Reactie toevoegen

U bent hier