h

SP AFDELINGEN PARKSTAD HALEN SAMEN STEUNBETUIGINGEN NATIONAAL ZORGFONDS OP TIJDENS ZORGBEURS PARKSTAD

7 december 2016

SP AFDELINGEN PARKSTAD HALEN SAMEN STEUNBETUIGINGEN NATIONAAL ZORGFONDS OP TIJDENS ZORGBEURS PARKSTAD

Foto: SP

12-11-2016Actievoerders uit de SP afdelingen Kerkrade, Landgraaf en Heerlen hebben tijdens de Zorgbeurs Parkstad in het Roda stadion 340 steunbetuigingen opgehaald. Veel ondertekenaars herkenden zich in het streven om met het Nationaal ZorgFonds een solidaire zorgverzekering tot stand te brengen zónder eigen risico en mét betaalbare zorg voor iedereen.

Inmiddels is het aantal steunbetuigingen landelijk boven 200.000 gestegen en worden er overal in het land informatieavonden georganiseerd over het Nationaal ZorgFonds.

In Heerlen vond dit recent ook plaats in het Cultuurhuis. Daar woonden ruim 60 mensen een presentatie bij over het Nationaal ZorgFonds. Zij hadden eerder al aangegeven de gedachte aan het Nationaal ZorgFonds te steunen. De presentatie werd verzorgd door Riet de Wit en Hannie Vaessen, Heerlense pleitbezorgers voor het Nationaal ZorgFonds.

Reactie toevoegen

U bent hier