h

SP OPENT MELDPUNT OPENBAAR VERVOER

6 oktober 2016

SP OPENT MELDPUNT OPENBAAR VERVOER

Gisteren werd de dienstregeling van Arriva bekend gemaakt. Vanaf 11 december 2016 gaat het OV in Limburg veranderen. De SP wil weten hoe de veranderingen uitpakken voor de reizigers en waar de problemen liggen. Daarom heeft de SP vandaag een meldpunt openbaar vervoer geopend.

 

De SP ziet een aantal verbeteringen in de nieuwe dienstregeling. Maar er zijn ook ontwikkelingen die we in de gaten moeten houden of die ronduit zorgelijk zijn, zoals het verdwijnen of inkorten van buslijnen en het minder bedienen van kleine kernen. Daarvoor worden alternatieven geboden door Arriva, maar we weten nog niet of die in de praktijk ook echt werken. Met het meldpunt willen we de zorgen en verbeterpunten van de reizigers verzamelen. Vanaf 11 december gaan we via het meldpunt ook de ervaringen met de nieuwe dienstregeling in kaart brengen.

 

Het meldpunt openbaar vervoer van SP Limburg is te vinden op de website limburg.sp.nl

Reactie toevoegen

U bent hier