h

SP ledendag in Burgers Zoo

2 juni 2015

SP ledendag in Burgers Zoo

Foto: SP

Zondag 31 mei was de landelijke SP-ledendag in Burgers Zoo in Arnhem. Ook vanuit Landgraaf ging er een groep enthousiastelingen naar toe om zich aan te sluiten bij de duizenden SP-leden daar.

Bij aankomst werden we verwelkomd door alle Tweede Kamerleden en liepen we zo een apart terrein op. Daar trad de band Bots op, dit natuurlijk vanwege de actie "Er is genoeg voor iedereen".

Foto: SP

Foto: SP

Daarna kwam Bob Fosko ons welkom heten en kwamen Tiny Kox, Jan Marijnissen en Emile Roemer op het podium.

Foto: SP

Emile vertelde dat we nu in de Eerste Kamer grootste partij op links zijn, dat we 3 verkiezingen op rij hebben gewonnen. Dat dat betekent dat we hard moeten werken om het allemaal waar te maken, want "Het kan wel!" Niet toevallig dat Emile's nieuwe boek zo heet.
Samen kunnen we veel verbeteren in dit land, wilt u helpen? Doe mee!

Foto: SP
Jan Marijnissen (vorige maand was hij nog bij ons in Landgraaf!), heeft aangegeven zich niet meer te willen kandideren als partijvoorzitter, dus hij werd even hartstikke bedankt voor zijn jarenlange inzet voor onze partij.
Foto: SP

De middag brachten we door in de dierentuin.

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Om 16.00 uur verzamelden we ons weer voor een paar prijsuitreikingen, een SPetterende toespraak van "ons Emile" en natuurlijk de uitsmijter zoals altijd. Bob Fosko met zijn band die het lied "Een mens is meer" zong met ons.

Foto: SP

Een heerlijke, gezellige dag die weer eens aangeeft wat een goede, gezellige partij de SP toch is!

U bent hier