h

Boekpresentatie Emile Roemer, Maastricht

12 juni 2015

Boekpresentatie Emile Roemer, Maastricht

Foto: SP
 

Datum:  22-06 

Aanvangstijd: 19:30 uur 

Toegangsprijs: gratis

Plaats: Maastricht

Locatie: Boekhandel Dominicanen

 

Emile Roemer presenteert zijn nieuwe boek 'Het kan wel' bij Boekhandel Dominicanen in Maastricht. Na afloop van de lezing is er de gelegenheid het boek te laten signeren. 'Het kan wel' leest als een politiek reisverslag over waar Emile Roemer zijn inspiratie en ideeën vandaan haalt en hoe die doorwerken in zijn voorstellen om Nederland en de wereld socialer en beschaafder te maken.

In 'Het kan wel' trekt hij erop uit om antwoorden te vinden op actuele vragen. Waarom mogen we vluchtelingen niet in de steek laten? Waarom zijn bedrijven beter af met mensen in vaste dienst? Waarom betalen zo veel multinationals zo weinig belasting? Roemer ontmoet politieke prominenten als oud-president Lula in Brazilië en Alexis Tsipras in Griekenland. Hij bezoekt activisten in de Verenigde Staten en vluchtelingen uit Somalië. Hij gaat ook langs bij een voormalige topvoetballer in São Paulo die kinderen in de sloppenwijken veel meer leert dan een balletje trappen.

Internetadres:
www.boekhandeldominicanen.nl

U bent hier