h

RIA Slot Schaesberg

8 april 2015

RIA Slot Schaesberg

Foto: SP

Dinsdag 7 april hadden we een RaadsInformatieAvond op lokatie. We waren bij Slot Schaesberg waar we eerst een rondleiding kregen om de vooruitgang te zien (en die zag je!) en daarna verschillende onderwerpen doornamen.

Decentralisatie, hoe gaat het met de pilot van het wijkteam

Wijkontwikkelingsplan Schaesberg

Scheurvorming en verzakking panden Rimburg

Slot Schaesberg, voortgang

 

Het was leuk eens op lokatie bij elkaar te zijn. Aan het slot is duidelijk hard gewerkt. Ook de Hof van Schaesberg (een tuin vol vergeten groenten) begint vorm te krijgen. We kruisen de vingers voor de bekendmaking van de IBA-projecten op 17 april en hopen van harte dat "ons slot" er bij zal zijn. Want men is zeer, zeer creatief met geld, maar het zal toch flink wat moeite kosten om het geld bij elkaar te krijgen voordat het slot en de hoeve er weer staan.

Binnenkort kunt u er als bezoeker zelf een kijkje nemen en op de prachtige binnenplaats gaan genieten van een heerlijk kopje koffie met zicht op de toren...... dan ​waant u zich een ware jonkheer of jonkvrouwe.

Foto: SP

Foto: SP

Foto: SP

 

U bent hier