h

Emile Roemer in Limburg!

25 februari 2015

Emile Roemer in Limburg!

Maandag ondersteunde Emile de campagne van de SP Limburg. In de ochtend bezocht hij het kloosterdorp Steyl. In de middag ondersteunde hij de thuiszorgactie in Sittard en daarna bezocht hij de MIJNwinkel in Heerlen.

's Avonds ging hij naar Maastricht en was hij te gast in het programma L1 Avondgasten

Op 18 maart hebben de kiezers het voor het zeggen. Op die dag kunnen de mensen afrekenen met het beleid van VVD en PvdA. Laat deze kans niet voorbijgaan door thuis te blijven. Dat helpt zeker niet. Met een stem op de SP kun je tegelijkertijd drie dingen doen: De SP groot maken in de provincie, de oppositie in de Eerste Kamer versterken en het kabinet Rutte de rode kaart geven.

Maandagavond was Emile Roemer te gast in het TV-programma 'Avondgasten' in L1. U kunt de uitzending via onderstaande link terugkijken.

http://www.l1.nl/video/avondgasten-23-feb-2015

 

Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP
Foto: SP

Foto's gemaakt door kandidaat Statenlid Angelique Weingarten.

U bent hier