h

We gaan weer.....

4 september 2014

We gaan weer.....

De zomer lijkt weer voorbij en wat de SP Landgraaf betreft is dat zeker zo. Er is weer genoeg te doen in de Raad en daarbuiten!

Tijdens het reces heeft onze fractie goed rondgekeken in Landgraaf en natuurlijk ook een aantal zaken bezocht, bv Slot Schaesberg, Spectaculum Romanum, bijeenkomst mijnwerkerspensioenen, Buitenmarkt Theater Landgraaf, enzovoort enzovoort. Ook hebben ze vragen gesteld over een aantal zaken die belangrijk zijn voor onze inwoners.

Ook de afdeling heeft niet stilgezeten. Het kantoor is geruimd, na 2 verkiezingen kort achter elkaar mocht dat ook wel! En we hebben een aantal keren in het centrum van Landgraaf gestaan, onder andere om te vertellen waar we nu met de fractie mee bezig zijn, maar ook om handtekeningen op te halen tegen de sluiting van zoveel zorginstellingen.

Momenteel is het raadswerk weer volop begonnen en is de afdeling bezig met het bezoeken van de bewoners van de Leenhof. Immers je kunt mensen waar je nooit mee gaat praten niet goed vertegenwoordigen.......

Mocht u nu iets te melden hebben en ons zijn misgelopen of we zijn nog niet aan uw buurt toe.....bel of mail ons dan gerust!
Iedereen mag bij ons meedenken, ook als u geen lid bent natuurlijk. Wilt u ons steunen? Word lid!

Wilt u meer dan alleen maar steunen? Meedenken? Meehelpen? Meedoen? Graag!
Immers met zijn allen kunnen we meer!

Doe mee!

 

 

U bent hier