h

Werkbezoek RADAR Ter Waerden

9 juni 2014

Werkbezoek RADAR Ter Waerden

Dinsdag 3 juni waren de raadsleden uitgenodigd om eens te komen kijken naar wat Radar doet op Park Ter Waerden. Daar werken mensen met een beperking op het sportpark.

 

Daar hoorden we van Iris en Francois. Iris zorgt er voor het wasgoed. Ze wast de sportkleding, droogt het, vouwt het netjes op en zet het dan, in de juiste tas, klaar op tijd voor de volgende training/wedstrijd. Francois zorgt er voor het afval, de prullenbakken legen, vuilnis opruimen, uitsorteren en de tribunes schoonmaken.

 

Duidelijk trots op hun werk vertelden zij ons hoe belangrijk hun werk is en hoe fijn het is dat ze gewoon meedoen.
De begeleiders vertelden daarna meer over Radar en de bezigheden. Ze doen namelijk nog veel meer dan het begeleiden van mensen op het sportpark. Lees over wat ze nog meer doen op de eigen website van Radar: http://www.radar.org/publicaties/werkisdebestezorg/

 

Dank jullie wel voor je uitleg!

We hebben er veel van geleerd.

 

 

U bent hier