h

Even voorstellen: Tess North, kandidaat 6

11 maart 2014

Even voorstellen: Tess North, kandidaat 6

Tess North is kandidaat nummer 6, ze is 18 jaar en woont in Landgraaf. Ze zit vlak voor haar HAVO-examen en wil daarna Theologie gaan studeren. Ze wil namelijk graag begrafenisondernemer worden. Vaak zie je dat begrafenissen volgens een vast patroon gaan en Tess wil dat afscheid graag persoonlijker maken, met name bij jongeren en kinderen.
Bovendien kan ze met deze opleiding ook helpen met
de rouwverwerking en zelfs nog hele andere kanten op.
 
Tess is een fervent voetbalkeepster en keept bij de dames in Rimburg. Ze is al een tijdje lid van ROOD, de jongerenafdeling van de SP. De maatschappelijke stage bij een zorgboerderij toonde haar het belang van goede zorg voor bejaarden en hoe belangrijk dagbesteding is voor de mantelzorgers, even een dagje op adem komen!
Verder is Tess natuurlijk een jongere en mist ze jongerenwerk in Landgraaf. In de Kakert, waar ze woont, is echt helemaal niets voor jeugd, ook niet voor kinderen. Het behoud van goed middelbaar onderwijs, onderbouw basisschool in iedere wijk, liefst met peuterspeelzaal en natuurlijk behouden van de Oefenbunker. Mooie taken voor dit jonge kandidaat-raadslid.
 
 

U bent hier