h

We vragen Landgraaf mee uit!

13 februari 2014

We vragen Landgraaf mee uit!

"Zijn we hard voor elkaar of hebben we hart voor elkaar?"

 

Dat is de grote vraag bij de komende verkiezingen.
Het kabinet wil nog meer keiharde bezuinigingen, dit keer uit laten voeren door gemeenten.

U weet dat al veel mensen geraakt zijn door de keuzes van Rutte I en Rutte II. Veel mensen zijn hun baan verloren, zien hun bedrijf failliet gaan en komen op straat te staan, met alle ellende vandien. Huis onverkoopbaar, geen vacatures, financiele problemen, etc.

Ouderen, studenten, gehandicapten, psychiatrisch patienten, mensen in de WSW en andere mensen die zorg nodig hebben, van vrijwel iedereen heeft de regering al een fors offer gevraagd.

Gemeenten kunnen straks het verschil maken. Kiezen ze voor dure prestigeprojecten of verspillen ze geld aan onnodige onderzoeken, of besteden ze het beschikbare geld aan de (thuis)hulp voor ouderen, bestrijding van kinderarmoede en andere barmhartige zaken?

Voor de SP is het simpel: wij kiezen voor mensen en staan voor een ruimhartig beleid als het gaat om kwetsbare mensen. Iedereen moet een fijn leven hebben in Landgraaf, liefst zonder de belasting te hoeven verhogen. Gewoon door andere keuzes te maken!
En dat doen we niet alleen rond Valentijnsdag, dat doen we dag in dag uit. Welke keuzes de gemeente uiteindelijk gaat maken, bepaalt de kiezer door zijn stem uit te brengen. 

Hebben wij een date 19 maart?

 

 

 

 

 

U bent hier