h

Campagne in Landgraaf is begonnen. SP bijt spits af.

7 augustus 2012

Campagne in Landgraaf is begonnen. SP bijt spits af.

veriezingen 2012
De verkiezingsborden voor 12 september zijn koud geplaatst of de eerste poster hangt er al, uiteraard van de SP. Dit op de dag dat de kranten melden dat de SP wint in de nieuwe peiling van TNS NIPO, terwijl de VVD juist ietwat terrein verliest. De peiling van dinsdag onderstreept eerdere peilingen van Maurice de Hond en Synovate, waarin de SP ook al afstand nam van de partij van de huidige minister-president Mark Rutte.

De SP komt in de peiling op 37 zetels, de VVD op 30. De SP wint zetels in de nieuwe peiling van TNS NIPO, terwijl de VVD juist ietwat terrein verliest. De peiling van dinsdag onderstreept eerdere peilingen van Maurice de Hond en Synovate, waarin de SP ook al afstand nam van de partij van de huidige minister-president Mark Rutte. De SP komt in de peiling op 37 zetels, de VVD op 30.

U bent hier