h

WSW actie in Den Haag

22 maart 2012

WSW actie in Den Haag

armoede werkt niet
Vandaag zijn we alweer in actie gekomen om te protesteren tegen de sluiting van de Sociale Werkplaatsen en het ontslag van 70.000 mensen die daar nu werken. Het is triest om te zien hoe 15.000 mensen zich helemaal naar Den Haag moeten slepen om een poging te doen gehoord te worden. Veel van hen zijn slecht ter been en liepen toch dat hele stuk.
Rutte blijft alle problemen van ons land weglachen, maar Roemer neem het allemaal heel serieus en maakt zich grote zorgen. Het is namelijk een illusie dat al deze WSW-ers ooit bij een werkgever worden aangenomen, dus laat ze toch lekker bij hun WSW-bedrijf! Doe ze de armoede niet aan! Stop ze niet achter de geraniums!

Ook vanuit Landgraaf (en de rest van Parkstad) waren diverse ussen met SW-ers en SP-ers onderweg

U bent hier