h

DE EUROCRISIS EN ONZE PENSIOENEN

15 december 2011

DE EUROCRISIS EN ONZE PENSIOENEN

De SP Maastricht organiseert een openbare discussieavond op maandag 19 december om 19.30 uur in zaal de Bonbonniére, Achter de comedie nr 1.

SP Europarlementarier Dennis de Jong en statenlid Limburg Thijs Coppus zullen deze avond inleiden.

De SP Maastricht organiseert deze discussieavond om met U in gesprek te gaan over de Eurocrisis en onze pensioenen. Via een steunfonds voor de Euro van honderden miljarden, een nieuw hulppakket voor Griekenland en zelfs een Europese regering, denken Merkel en Sarkozy en in hun kielzog Rutte de Euro en de Europese economie overeind te houden. Tegelijkertijd bezuinigt de regering VVD CDA en PVV op de sociaal zwakste groepen en koerst de regering aan op een herziening van ons pensioenstelsel.

De SP Maastricht gaat graag met U het gesprek aan en heet u welkom op 19 december in de Bonbonnière

U bent hier