h

HUMOR

5 augustus 2011

HUMORSP afdeling Landgraaf heeft na een sinds 2006 talloze keren aandacht gevraagd voor “rotte plekken”. Een van de pekken waarvoor we meerdere keren aandacht hebben gevraagd is een vervallen schuurtje aan de Hoogstraat. Het ligt aan zowat de belangrijkste verkeersader in Landgraaf. Een schandplek.

Ook hebben we recent aan burgemeester en wethouders vragen gesteld over het in onze ogen veel te hoge aankoopbedrag van 280.000 euro voor een bouwval aan de Rouenweg.

Het doet genoegen te zien dat er kennelijk mensen zijn die deze activiteiten van de SP volgen, zelfs er een combinatie van hebben weten te maken. Sinds kort hangt bij het vervallen schuurtje aan de Hoogstraat een bod met “te koop” en een bedrag van 280.000 euro.

Het is geen actie van de SP, maar we waarderen dit kritische geluid.

U bent hier