h

SP Limburg start campagne 'op volle kracht'!

4 februari 2011

SP Limburg start campagne 'op volle kracht'!


Bijna heel Landgraaf heeft al onze ZO kranten ontvangen, maar vandaag was de officiele start van de SP verkiezingscampagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten op 2 maart.

De Maas is de verbindende factor van Limburg, van zuid naar noord. Met de top vijf kandidaten van de lijst (Thijs Coppus, Marleen van Rijnsbergen, Ben Rewinkel, Daan Prevoo en Math Voncken) gingen we op eigen kracht met een kano vanuit het gouvernement de Maas op. Op eigen kracht en milieuvriendelijk.

De eeste etape ging van Maastricht tot Borgharen. Daar werd de kano zo'n 100 meter gedragen om langs de sluis te komen en van daar tot het dorpje Meers. Hier werden de peddelaars gedeeltelijk vernagen door een verse ploeg. De tweede etape gaat verder naar Maaseik en de derde etape gaat naar Roermond.

Onderweg werd duidelijk hoeveel rotzooi aan de kanten van de Maas is blijven liggen na het laatste hoogwater. Gigantische hoeveelheeden plastic, hout en andere troep. Curiosa waren een lege en kapotte kano in een boom en een kop van een koe.

U bent hier