h

Flyeren op het Raadhuisplein

26 februari 2011

Flyeren op het Raadhuisplein

Na de markten in Waubach en Schaesberg was vandaag het Raadhuisplein het centrum van het flyeren. Binnen enkele uren waren zo´n 1000 verkiezingsfolders met sponsjes uitgedeeld. Daarnaast, zeer waardevol, vele gesprekken van bezoekers van het winkelcentrum. Bijzonder was dat een 71 jarige heer naar ons kwam met de vraag om lid te worden. Reden, de SP was de enige partij in de gemeenteraad die tegen de bezuinigingen op het armoedebeleid en de bijzondere bijstand geknokt had. Het aanmeldingsformulier is vanavond gepost.

Ook de PvdA had vanmiddag een stand in het winkelcentrum. Van de 11 deelnemende partijen aan de verkiezingen voor Provinciale Staten waren er dus maar twee aanwezig. Zowel bij de PvdA als bij ons werd er melding gemaakt van niet bezorgde stempassen en kandidatenlijsten. Gezamenlijk zullen de we het college hierover verantwoording vragen. Dit nog voor de verkiezingen.

Gezien de reacties hebben we goede hoop dat de prognoses dat de SP in de lift naar boven zit, ook gaat uitkomen. Was er eerder nog veel commentaar uit rechtse hoek, dit was nu veel minder. Alhoewel, een heer vond de SP Landgraaf kapitalistisch gezien onze mooie caravan. Het aanbod om hem uit te lenen sloeg hij af.

U bent hier