h

Aspirant bestuurslid SP Landgraaf

11 februari 2011

Aspirant bestuurslid SP Landgraaf


Op 24 maart is de volgende Algemene LedenVergadering van de afdeling Landgraaf. Thijs Coppus, fractievoorzitter in Provinciale Staten zal een en ander komen vertellen over de verkiezingsuitslag en de coalitieonderhandelingen. Ook staat de (her)benoeming van bestuursleden op de agenda. Er is één nieuwe bestuurslid bestuurslid, Irma Koopman.
Op de foto Irma tijdens een actie in de wijk Achter de Haesen.

Irma Koopman is 48 jaar en moeder van 3 pubers. Tot voor kort bestuurslid SP Heerlen, nu dus aspirant-bestuurslid SP Landgraaf. Echt bestuurslid ben je immers pas als de leden je kiezen.

Momenteel woon ik nog in Heerlen, maar zeer binnenkort hoop ik een woning in Landgraaf te krijgen. Daar dromen de kinderen en ik al een aantal jaren van. Mijn kinderen zaten in Landgraaf op de basisschool en ze sporten er, we doen alle boodschappen, etc. daar en voelen ons er zo thuis dat we er graag willen komen wonen.

Geboren in Almelo, Twente, heb ik al in het hele land gewoond, en nu al 15 jaar in Limburg.
Tevens ben ik regio-vertegenwoordiger voor de SP in Zuid-Limburg. Dat wil zeggen over de afdelingen Valkenburg, Maastricht, Brunssum, Kerkrade, Landgraaf, Heerlen en Sittard-Geleen. Namens hen zit ik ook in het landelijk partijbestuur.

Grote regionale zaken pakken we met de 7 afdelingen samen aan. Leuke acties waar ik met erg veel plezier aan deelneem. Wat is er immers leuker dan gewoon op straat met zoveel mogelijk mensen van gedachten wisselen? En hoe kom je nou meer te weten over wat de mensen graag willen, dan door gewoon met ze te praten. Enkelen van u zult mij al gezien en/of gesproken hebben op de markt, tijdens de carnavalsoptocht en bij de caravan in Op de Kamp. Graag zie ik u allen daar binnenkort om met u te praten over de komende Statenverkiezingen. Deze verkiezingen zijn erg belangrijk. Niet alleen omdat de voorzitter van de SP Langraaf, Ben Rewinkel, op plek 3 op de lijst staat (en ik op plek 11), maar omdat het tijd is dat de Provincie minder om de macht gaat, en meer om de burgers te dienen. Een sociale Provincie! Meer aandacht voor Parkstad. Daar kunnen wij met ons allen voor zorgen!

U bent hier