h

Politiek debat : “Hoe zorgzaam blijft Limburg”

20 januari 2011

Politiek debat : “Hoe zorgzaam blijft Limburg”


Vanavond was in de studio van TV Limburg in het retailpark Roermond een politiek debat met alle partijen die aan de Statenverkiezingen deelnemen. De inhoud van het debat was aangegeven door het Huis van de Zorg. Aan de hand van thema’s waren er drie rondes. Namens de SP nam lijsttrekker Thijs Coppus deel. Hij liet duidelijk zien dat hij ten aanzien van de zorg van de hoed en de rand weet. Veel andere lijsttrekkers bleven in algemeenheden hangen.

Thijs Coppus verwoorde de SP standpunten helder en was in het debat sterk. Na afloop kwamen twee oudere dames hem de hand geven en dankten hem voor zijn inbreng. Ook tijdens het debat wist Thijs applaus te oogsten.

Het politiek debat wordt door TVLimburg uitgezonden op zondag 30 januari om 11.00uur, 17.00uur en 21.00uur. Kijk en geniet

U bent hier