h

De campagne in Landgraaf is begonnen.

29 januari 2011

De campagne in Landgraaf is begonnen.


Vanmiddag stonden we met een viertal SP-er op onze vertrouwde plek op het Raadhuisplein. We vonden de het niet zo druk als anders in het winkelcentrum. Toch deelden we bijna duizend sponsjes uit met onze belangrijkste verkiezingspunten aan he twinkelend publiek. Ook hadden we diverse interessante gesprekken.


Toch was het niet de echte verkiezingsaftrap in Landgraaf. Diverse vrijwilligers zijn de laatste dagen op pad geweest en hebben al 11000 verkiezingskranten bezorgd. Een paar duizend zullen nog volgen. Naar schatting zullen 91% van de inwoners van Landgraaf een NU-krant in de bus krijgen. Behoort u tot de resterende 9%, dan stuur een mailtje naar landgraaf@sp.nl met uw adres en we zullen u ook een krant bezorgen.

U bent hier