h

Persbericht SP Provinciale Staten

5 oktober 2010

Persbericht SP Provinciale Staten


De Limburgse leden van de SP ontvangen vandaag de concept kandidatenlijst van de SP voor de Statenverkiezingen op 2 maart 2011. De lijst wordt aangevoerd door huidig SP-fractievoorzitter Thijs Coppus uit Horst. Marleen van Rijnsbergen uit Sittard en Ben Rewinkel uit Landgraaf staan op de respectievelijk tweede en derde plaats.

“De kandidatencommissie heeft gekozen voor een aantal nieuwe maar ervaren mensen op de lijst die 30 namen bevat. De helft van de top 12 bestaat uit nieuwe gezichten in de Staten. We zijn ervan overtuigd dat we daarmee een goede combinatie van ervaring en nieuw elan hebben gevonden.” aldus Paul Lempens namens de kandidatencommissie van de SP.

De plaatsen 4 tot en met 12 worden ingevuld door: Daan Prevoo, Sittard (4), Math Voncken, Amstenrade (5), Edwin Bus, Heerlen (6), Linda Haex, Nederweert (7), Ton Heerschop, Tegelen (8), Michiel Fonteyn, Weert (9), Rob Janssen, Ottersum (10), Irma Koopman, Heerlen (11) en Leny Eijssen, Maastricht (12).

Op 6 november stellen de Limburgse leden van de SP de lijst en het programma vast. Tegenkandidaten kunnen zich nog tot 20 oktober melden.

U bent hier