h

Spookbeeld in Landgraaf.

19 mei 2010

Spookbeeld in Landgraaf.


In Landgraaf, iets preciezer, Schaesberg, is een spookbeeld verschenen. Bij de markt is de bokkenrijder een spookbeeld geworden. Een spookbeeld dat overal in Nederland waart. Niet alleen dat het allemaal minder sociaal wordt. Ook zijn er spookbeelden van met de teksten: AOW naar 67 uw spookbeeld? Stem SP! , Eigen risico zorg uw spookbeeld? Stem SP!, Meebetalen aan bankbonussen uw spookbeeld? Stem SP!, Nog minder sociaal uw spookbeeld? Stem SP!, en in de studentenstad Maastricht waren er teksten zoals: Stufi afschaffen uw spookbeeld? Stem SP! en Alleen rijken studeren uw spookbeeld? Stem SP!

Het moraal van het verhaal mag duidelijk zijn. Wilt u van deze spookbeelden af, dan stem 9 juni op de enige echte ghostbuster, de SP.

SP Landgraf, de bokkerijderOp dit moment zijn in Zuid-Limburg de spookbeelden al verschenen in Kerkrade, Sittard-Geleen en Maastricht. Er is een rdelijke kans dat deze spookbeelden zich ook als een vlek over andere gemeenten verspreiden. Wees waakzaam, jaag ze op 9 juni weg.

Op de foto hiernaast het beeldje voor de metamorfose.

U bent hier