h

Verkiezingsmarkt in Landgraaf centrum

28 februari 2010

Verkiezingsmarkt in Landgraaf centrum


Zaterdag was een echte verkiezingsdag in het centrum van Landgraaf. GBBL, GroenLinks, VVD en CDA hadden er stands. Ook de ChristenUnie en TON fladderden even rond. Het was wel even vreemd al deze partijen hier te zien staan. Buiten verkiezingstijd was de voorbije vier jaar alleen de SP hier te zien.
Bezoekers van het winkelcentrum werden overladen met presentjes die vragen om de gunst van de kiezer. Als SP hadden we naast de traditionele sponsjes, folders en tomatensoep met ballen deze keer iets heel bijzonders. Een suikerspin.

Jeanny, Ben, Marc, José, Jo, Nelly, Frits, Maurice en Jo(2) maakten dat we van 09.00uur tot 16.30uur in op twee plekken in het centrum stonden. Bijna 1800 sponsjes en 400 suikerspinnen later hebben we bijzonder afgesloten. De reacties die we kregen geven ons vertrouwen richting gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart.

U bent hier