h

Kandidaat van dit weekend; Sandra Zandbergen-Herpers

19 februari 2010

Kandidaat van dit weekend; Sandra Zandbergen-Herpers


Sandra is 31 jaar, afgelopen getrouwd en trotse moeder van een dochter van 3,5 jaar en woonachtig in Waubach. Sandra is al heel wat jaren lid van de SP en is in het verleden ook lid geweest van Jongerenorganisatie Rood. Omdat hiervoor een maximumleeftijd geld van 28 jaar is zij hier helaas mee moeten stoppen.

Voor haar zwangerschap vond je Sandra vooral in het zwembad en bij Roda JC op de tribune. Bij de jeugd is met zwemmen zelfs Limburgs kampioen geworden voor Zwemvereniging Heerlen (ZVH).
Een groot fan van Roda JC is zij nog steeds en is er ook nog regelmatig te vinden. Maar haar aandacht gaat nu vooral uit naar haar dochter. Overigens heeft Sandra het rooie hart niet van een vreemde. Haar moeder, Elly Soudant-Herpers, is ook jarenlang bij de SP betrokken geweest. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat de dochter van Sandra hier ook iets van meekrijgt.

U bent hier