h

Campagne in Waubach en Schaesberg geven warm gevoel

19 februari 2010

Campagne in Waubach en Schaesberg geven warm gevoel

Vandaag is de SP Landgraaf campagne gaan voeren zoals de mensen in onze gemeente dat van ons gewend zijn. Op de markten van Schaesberg en Waubach deelden onze actieve leden de tomaatflyers uit. Op deze flyers zijn onze speerpunten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart te lezen. Ondanks de kou en de stevige wind waren de reacties op onze aanwezigheid van de mensen hartverwarmend.

Vanaf de klok van 13.00 uur tot aan 16.30 pendelden de diverse SP'ers tussen de twee weekmarkten.

Zowel in Schaesberg als in Waubach namen zich ondanks de kou de tijd om met ons in gesprek te gaan over de toekomst van Landgraaf en wat wij de afgelopen 4 jaar hebben gedaan. Je kon merken dat de mensen al aan onze aanwezigheid gewend zijn en graag even een praatje maken.

Ook de marktkooplieden zijn altijd wel in voor een praatje. In de gesprekken met hun blijkt dat het voor hun moeilijke tijden zijn. Ook bij hun hakt de economische crisis er flink in. Het zijn de vaste klanten die ze een hart onder de riem steken. Ook de dames van de wafelkraam in Schaesberg trotseerden de kou. Zij verkochten wafels voor het goede doel. De SP'ers hebben hier hun steentje aan bijgedragen en ook genoten van de overheerlijke lekkernij.

Zaterdag gaat de campagne verder. Dan zijn we te vinden in Winkelcentrum Op de Kamp vanaf 10.00 uur.

U bent hier