h

Agnes on tour

29 oktober 2009

Agnes on tour


Uitnodiging aan iedereen, dus ook niet SP leden zijn welkom. Kom op maandag 2 november a.s. naar Maastricht in de Bonbonnière, Achter de Comedie 1. De toegang is gratis en de zaal gaat open om 19.30uur. Aanvang 20.00 uur. Daar heb je de kans om Agnes Kant te vragen wat je misschien altijd al wilde weten.

Het kabinet heeft niets geleerd van de crisis, net zo min als de bankiers. De vrije markt blijft alles bepalen en de bonussen vloeien al weer rijkelijk. De bankiers in de City van Londen hebben de bonuspot dit jaar met 2 miljard pond (2,2 miljard euro) verhoogd tot 6,5 miljard euro. In het belang van Nederland en de wereld moeten we naar een Nieuwe Koers. De SP heeft daar ideeen over.

- Wij stellen menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit centraal

- Wij stoppen met de uitverkoop van wat van ons allemaal is, de zorg, het onderwijs, het openbaar vervoer.

- Wij vechten voor een betere toekomst voor iedereen: Het moet menselijker en socialer.

U bent hier