h

dag van de ouderen 2009

27 september 2009

dag van de ouderen 2009


Het was vandaag `nationale dag van de ouderen´. Het is inmiddels een gewoonte dat we als SP raadsleden dan diverse dagopvang projecten in de gemeente bezoeken. We zijn op bezoek geweest in de Oude Heide, Tichelpoelen en Salesianen. Helaas waren de andere projecten door omstandigheden gesloten.
Uiteraard komen we niet langs met lege handen, we hebben steeds iets lekkers aan te bieden. Deze keer met minibakjes met snoepjes, moorkopsoesjes en overheerlijke Belgische cacaotruffels. Het zag er allemaal extra feestelijk uit dankzij de prikkers met vlaggetjes die de landelijke SP op ons verzoek heeft laten maken.
We hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om OuderenNU, de ouderenkrant van de SP uit te delen.

De OuderenNU heeft als hoofdthema 65 moet 65 blijven. In het hoofdartikel wordt gereageerd op het onzinnige en oneerlijke voorstel om de AOW-leeftijd te verhogen en hoe de SP actie voert om deze leeftijd op 65 te houden. Ook komt in deze editie de zorg aan bod.

We hebben daarom ook een pakketje van deze kranten bezorgd bij de verzorgingshuizen Heereveld en Dr. Calshof en he verpleeghuis De Dormig.

U bent hier