h

CDA reageert op GroenLinks en trapt naar SP.

19 augustus 2009

CDA reageert op GroenLinks en trapt naar SP.

Als SP hebben we in het artikel
´CDA Landgraaf veroorzaakt onrust bij bewoners Op de Bies´

glashelder gereageerd op uitspraken van fractievoorzitter Sjef Jonker van het CDA die een brief aan het college van B&W stuurde over de onvoorstelbare herrie van Biespop en de Oldtimerdag van Zorgcentrum De Dormig. Wij deden dat met een artikel op onze website, GroenLinks stuurde een brief naar Landgraaf Aktueel. In een reactie op die ingezonden brief haalt het CDA uit naar de persoon van de heer Ancion (GroenLinks) én ‘aus heiterem himmel’ ook naar naar de SP.

In zijn reactie op de ingezonden brief van GroenLinks, die nu ook als ingezonden brief in deze krant staat, stelt Sjef Jonker: “GroenLinks echter begint te lijken op de SP, die naargelang er stemmen te behalen lijken, juist voor of juist tegen iets is”

In zijn doldriestheid begint de heer Jonker bijzonder ongenuanceerd om zich heen te slaan. Zijn vertwijfeling moet erg groot zijn als hij denkt dat wij datgene kiezen wat alleen maar de meeste stemmen oplevert.
Voor alle helderheid meneer Jonker; de SP wil een samenleving waarin menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit voorop staan. De SP streeft er naar iedereen een echte kans te geven of zijn geluk maximaal na te streven. Deze uitgangpunten maken onze keuzes.
Dat wij met onze uitgangspunten en ideologie steeds meer mensen aanspreken zit kennelijk niet lekker bij het CDA.

U bent hier