h

Ben-nie-leuk

1 juni 2009

Ben-nie-leuk


Vanochtend, de slaap nog niet helemaal uit mijn ogen, was ik heel snel wakker toen ik zag hoe 'ben-nie-leukers' het reclamebord in mijn voortuin hadden vernield. De poten in een hoek van 90 graden gebogen. Ook de vorige verkiezingen heeft dit bod steeds in het zicht gestaan. Er komen dagelijks meer dan 12000 auto’s voorbij. Dit was de eerste keer dat er een aanslag op het bord was. Een goede les is

Een goede les is om niet met slippers aan je voeten zo’n zwaar bord te repareren. De komende maanden zal mijn dikke teen aan de linkerzijde getuigen van de kracht van zwaartekracht. De zwaartekracht als zo'n bord op je teen terechtkomt.

Met wat gericht klopwerk zijn de poten weer in een rechte lijn gekomen. Na het ontbijt stond alles er weer bij alsof niets gebeurd was.

U bent hier