h

Mijn ticket naar Europa

13 mei 2009

Mijn ticket naar Europa


Goeijemorrege, ik heb 'm. De stempas.

Ik mag, ik wil, nee ik zal hem gebruiken. Deze pas geeft me het gevoel een Unieburger te zijn. Ik mag gaan stemmen voor een Europees parlement dat minder rechten heeft dan de vlo op de rug van de hond.

Maar toch. Ik mag, ik wil, nee ik ga de stempas gebruiken. Omdat ik na een NEE tegen een Europese grondwet nu een JA kan zeggen 'minder Brussel'.

Ik mag, ik wil en ik ga de stempas gebruiken met een stem voor de SP, voor een socialer en menselijker Europa. Voor een nee tegen de neo-liberale marktwerking. Voor een Europa tegen verspilling en macht van de lobbyisten. Ik ga mijn stem gebruiken en hij zal doorklinken tot in de achterkamertjes van Straatsburg, Brussel en Luxenburg.

Yes, I can.

U bent hier