h

Europese verkiezingen - vervolg

2 mei 2009

Europese verkiezingen - vervolg


Gisteravond hebben we de eerste verkiezingspamfletten op de gemeentelijke borden aangebracht. We waren de eerste partij die aan te plakken geslagen was. Ge\ien de gebeurtenissen op Koninginnedag hebben we het in stilte gedaan.

De 61,6% is het percentage Nederlanders die woensdag 1 juni 2005 tijdens het referendum tegen een Europese grondwet heeft gestemd. Een grondwet die nu in een ander jasje door Balkenende en Bos er doorheen gejast is. Nu zonder referendum, maar zoals gewoonlijk in wat achterkamertjes.

Als enige staan wij in de hoek van minder Brussel en een sociaal-economisch links beleid. Als enige! Dat betekent dat als je als kiezer zegt: "ik wil weer een menselijk en sociaal beleid zonder neoliberale bemoeizucht uit Brussel, dat je dan maar bij één partij terecht kan en dat is de SP.”

U bent hier