h

Dat gaat naar Den Bosch toe

13 mei 2009

Dat gaat naar Den Bosch toe

Beste Leden/Mensen,

Het Brabantse college van Gedeputeerde Staten dreigt Essent te verkopen, ondanks een duidelijke uitspraak van Provinciale Staten om dit niet te doen. Dit vinden wij onaanvaardbaar. Daarom hebben we zowel in de Tweede Kamer, als in de Provinciale Staten van Brabant een spoeddebat aangevraagd.
Vrijdag 15 mei gaan we actie voeren tijdens een spoedvergadering van Provinciale Staten in Noord Brabant. De komende dagen is het dus erop of eronder voor Essent!

Provinciale Staten van Noord-Brabant komen aanstaande vrijdag voor een spoedvergadering bijeen. Voor aanvang van de vergadering organiseren we een actie. Deze begint op 15 mei om 9.30 uur voor het Provinciehuis in Den Bosch (Brabantlaan 1, 5216 TV 's-Hertogenbosch).

Het is van groot belang dat we daar met heel veel mensen aanwezig zijn. Ten eerste omdat de verkoop van Essent niet door mag gaan. En ten tweede omdat we niet accepteren dat het provinciebestuur van Noord Brabant op deze manier omgaat met democratisch genomen besluiten.

Daarom roep ik jullie op om vrijdag naar Den Bosch te gaan. Neem zoveel mogelijk spandoeken, borden en iets wat geluid maakt mee!

Ook andere partijen zullen meedoen aan de actie. Er wordt alles aan gedaan om zoveel mogelijk boze Brabanders (en Limburgers) te mobiliseren.
Voor meer informatie over de actie kunnen jullie terecht bij Cecile Visser: mailto:cvisscher@sp.nl
Namens
Agnes Kant en Nico Heijmans (Fractievoorzitter SP Statenfractie Brabant)

Tot vrijdag 15 mei in Den Bosch
Wil je met iemand meerijden, stuur even een mailtje naar de afdeling.

U bent hier