h

Start van de Weblog

23 april 2009

Start van de Weblog

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen in 2006 bestond er op deze website ook kortstondig een weblog. Dit om dagelijkse ervaringen richting verkiezingen te delen. Waar is de kandidaat gemeenteraadslid zoal mee bezig?

Het waren thema’s op mondiaal, landelijk, plaatselijk en soms persoonlijk niveau. Meningen, visies. Soms met een analyse, soms rechtstreeks vanuit het SP hart. Ook gaf deze weblog soms inzicht in de diepere ziele roerselen van de schrijver.

Gezien het aantal bezoekers en de reacties in 2006 bleek dat het bijhouden van een weblog richting verkiezingen op prijs werd gesteld. Reden om hiermee opnieuw te beginnen. Laten we helder zijn, de strijd om de voorkeur van de kiezer is ook al in april 2009 in Landgraaf begonnen. Niet altijd even helder of aan de oppervlakte, maar voor de oplettende toeschouwer wel degelijk te herkennen. Ik kom hier zeker nog op terug.

Nu wil het ook weer doen als in 2006, eenzelfde doelstelling, echter met een langere aanloop. Het zijn nu op de kop af nog 314 dagen tot de gemeenteraadsverkiezingen. Korte, soms langere stukjes. Nog niet dagelijks maar wel regelmatig. Er is best veel te vertellen over grote en kleine dingen die wel of niet in de krant komen. Belangrijk of onbenullig. Dingen over en rond de SP Landgraaf, maar ook over andere partijen en fracties. Geen roddel of achterklap, waar wel ………….

Ik hoop met deze intro voldoende uitnodiging heb gegeven om regelmatig een blik te werpen op de website van de SP afdeling Landgraaf.

U bent hier