h

Algemene ledenvergadering

16 maart 2009

Algemene ledenvergadering


Om een Algemene Ledenvergadering op vrijdag de 13e te houden lijkt de goden te verzoeken. Ondanks deze datum, of misschien net vanwege, was het een bijeenkomst met een redelijke opkomst en veel inbreng van de leden. De afdeling Landgraaf heeft nu weer een voltallig bestuur. Het afgelopen jaar werden de taken van voorzitter verdeeld over Jeanny Berg, Marc van Caldenberg en Ben Rewinkel.

De agenda bestond uit de volgende punten:
1) Opening
2) Financieel jaarverslag
3) Kascontrolecommissie
4) Verslag activiteiten afdeling
5) Verantwoording Fractie
6) Dankwoord aan vrijwilligers
PAUZE
7) Aftreden bestuur
8) Verkiezing voorzitter
9) Verkiezing organisatiesecretaris
10) Verkiezing overige bestuursleden
11) Verkiezingen Europa en Gemeenteraad
12) Jaarplanning afdeling en fractie
13) Rondvraag

De agenda kende weinig verschil met de voorgaande algemene ledenvergaderingen. Wel nieuw waren de verkiezingen voor het Europees Parlement (04-07-09) en de gemeenteraadsverkiezingen (03-03-2010).

Ook nieuw waren de filmpjes waar partijsecretaris Hans van Heijningen, Agnes Kant en Jan Marijnissen de Landgraafse vrijwilligers bedankten voor hun inzet in het afgelopen jaar.

Na de pause trad het bestuur zoals gewoonlijk in zijn geheel af. De voorzitter en organisatiesecretaris worden in persoon gekozen.

Na de stemmingen ziet het bestuur er nu als volgt uit:

Ben Rewinkel, voorzitter
Marc Caldenberg, organisatiesecretaris
Bestuursleden zijn verder Jeanny Berg (penningmeester), Ingrid Wanders en
Jo Thielen (nieuw)

Jo Thielen draait al een aantal maanden mee als aspirant bestuurslid. Zoals het er nu naar uitziet heben we een goed op elkaar ingespeeld bestuur dat de uitdagingen in de aanloop van de komende verkiezingen aankan.

U bent hier