h

Caravan-on-tour nu zonder caravan.

8 februari 2009

Caravan-on-tour nu zonder caravan.


Zaterdag 31 januari waren we weer in het centrum van Landgraaf te vinden. Door drukte is dit stukje wat verlaat op de website. De caravan hebben we op die dag op stal moeten laten staan. Deze keer stonden we in het centrum om mensen te informeren over het SP standpunt bij de voorgenomen verkoop van Essent aan het Duitse RWE. De op- en aanmerkingen die we kregen logen er niet om.

We hadden honderden flyers en antwoordkaarten van de landelijke campagne bij ons. Daarnaast hadden het ook zelf een 200 flyers gemaakt met het verhaal van Paulus Janssen: ‘Voorstanders verkoop Essent gebruiken onzinargumenten’. De interesse om door ons geïnformeerd te worden was ontzettend groot. We hadden met gemak het dubbele aan materiaal kunnen uitdelen.

Uit de gesprekken met de mensen was heel duidelijk dat het winkelende publiek de uitverkoop van Essent niet ziet zitten. Zelfs een neutrale opstelling kwamen we nauwelijks tegen.

Bestuurders van provinciën en gemeenten, luister eens goed wat uw burgers vinden!!!!

Overigens was het na gedane ‘arbeid’ goed rusten onder het genot van een kop koffie .

U bent hier