h

protest bijeenkomst Roermond

17 januari 2009

protest bijeenkomst Roermond


Komende donderdag worden de Limburgse Statenleden en gemeentebestuurders officieel geïnformeerd door gedeputeerde Vrehen en Boersma van Essent. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Orangerie in Roermond en begint om 18.00 uur. Voor aanvang van deze bijeenkomst wil de SP actie gaan voeren. Het is daarom van belang dat er zoveel mogelijk SP'ers aanwezig zijn.
De actie start om 17.30 uur en duurt tot 18.00 uur.

Zoals jullie waarschijnlijk weten hebben de provincie Limburg en een grote groep Limburgse gemeenten het onzalige plan opgevat om de aandelen van energiebedrijf Essent te verkopen aan het Duitse energiebedrijf RWE. Met de verkoop van de aandelen worden alle deuren opengezet voor de privatisering van Essent en de uitverkoop van de Nederlandse energie. Dit is voor de SP onacceptabel

De komende tijd zal de SP actie gaan voeren tegen de voorgenomen verkoop van de aandelen van Essent. Inmiddels is er een actiesite in de lucht waar mensen protest aan kunnen tekenen tegen de uitverkoop van Essent: https://sp.nl/zezijnnuts/. Komende maandag vindt de officiële aftrap van de actie plaats in Den Bosch. Hier hebben de afdelingsvoorzitters inmiddels bericht over ontvangen

U bent hier