h

zakken voor plastic afval nog niet bezorgd.

17 december 2008

zakken voor plastic afval nog niet bezorgd.


De Landgraaf Koerier van dinsdag 16 december, pagina 8 vermelde dat alle huishoudens in de eerste helft van december een informatiepakket ontvangen en speciale gratis afvalzakken voor het inzamelen van plastic afvalmateriaal. Aangezien deze nog niet bezorgd waren hebben we dit voorgelegd aan wethouder Janssen en Rd4. De antwoorden:


"Door een foutieve opdruk van de zakken die voor Landgraaf bedoeld waren is er enige vertraging in de levering opgetreden."

"De informatiepakketten met daarin speciale gratis afvalzakken om het plastic verpakkingsmateriaal in te verzamelen hebben wij afgelopen maandag naar TNT verzonden en zij zullen deze verder verspreiden. Hierdoor zijn wij verlaat met het versturen met de informatiepakketten. Deze zullen dan ook deze week bezorgd worden in de gemeente Landgraaf."


We kunnen dus gerust zijn.

U bent hier