h

caravan-on-tour

8 oktober 2008

caravan-on-tour

De ZO kranten zijn net een dag binnen en we zijn al begonnen met de eerste exemplaren te verspreiden. Honderden kranten gingen bij onze caravan-on-tour grif van de hand. De SP informeert via de ZO-krant – ook buiten verkiezingstijd – een aantal keer per jaar wat er speelt in binnen- en buitenland. Na twee eerdere edities lijkt het wel of deze krant al ingeburgerd is.

» Download de nieuwste Adobe Flash plugin.

Of heeft u Javascript in uw webbrowser uitgeschakeld?

var so = new SWFObject( "https://sp.nl/media/flash_flv_player/flvplayer.swf?file=/include/afd/afd... om af te spelen ", "videoclip", "320", "240", "8", "#eeeeee");so.write("b6f9740d8a8754df16");

Onderwerpen: Koopkrachtbarometer: mensen in geldproblemen • Nieuwe fractieleider: Agnes Kant • Zo maak je je buurt beter • PTSS: nooit meer de oude Vincent • Hier houdt Nederland op • Jan Marijnissen: Vertrouwen in Agnes is groot • Van zetel naar wieg: Arda Gerkens

ZO editie 3 cover

U bent hier