h

Uitnodiging thema-avond AWACS te Geilenkirchen.

13 augustus 2008

Uitnodiging thema-avond AWACS te Geilenkirchen.

AWACS
Die Linke Kreis Aachen (m.m.v. SP-Heerlen en STOPAWACS) organiseert op 21.08.2008 in Geilenkirchen een thema-avond over de AWACS. Deze bijeenkomst zal naast de problematiek vliegtuigherrie ook over het thema Afghanistan en de actuele inzet van AWACS toestellen gaan. Zonder toestemming van de Bondsdag kunnen ze daar ingezet worden en dit is in Nederland ook het geval, onder de vlag van de NATO kunnen ze overal ingezet worden.

De bijeenkomst vindt plaatst in D - 52511 Geilenkirchen, Hotel Jabusch in der Straße Am Markt Nr. 3. En begint om 19.30 uur.
STOPAWACS heeft voor het forum een aantal sprekers ingezet t.w. Dhr'n. Fijnaut, L'Espoir en de wereldberoemde Nico Trommelen. Van de SP zal o.a. de nog bekendere Jan de Wit en van die Linke o.a. de Bondsdag-afgevaardigde Paul Schäfer aanwezig zijn.
Jan de Wit

In het kader van de gang naar het Europese Hof door STOPAWACS kan het natuurlijk geen kwaad om ook even over de landsgrenzen heen te kijken of er daar ook medestanders gevonden kunnen worden, weer met de nodige solidariteit van de SP, dus namens die Linke Kreis Aachen, maar ook namens de andere twee, is hierbij eenieder vriendelijk uitgenodigd om op die avond aanwezig te zijn.
Neemt voor in 't geval van nood de Duitse woordenboeken mee :-).

U bent hier