h

Requiem voor het Moltbos

8 augustus 2008

Requiem voor het Moltbos

teken van de beul
Meer dan twee jaar hebben omwonenden met alle legale middelen gevochten om te voorkomen dat een deel van het Moltbos gekapt zou worden voor de aanleg van een weg naar het onderste gedeelte van het voormalige RKONS-terrein. Een week nadat de rechter toestemmig voor de kap van een gedeelte van het bos heeft gegeven is de sloop begonnen. Dit terwijl vanwege het broedseizoen nog zeker tot 15-08-08 gewacht had moeten worden. Dit is niet bevorderlijk voor het vertrouwen in de plaatselijke overheid.

Klik op "lees verder" om de video van dit drama te zien (en horen).

Het is de eerste video van de maker en tevens ook de eerste video op deze site. Het is nog wat experimenteren om de optimale kwaliteit te laten zien.

U bent hier